Nakon debakla protiv Dinama Lokomotiva srušila Rijeku

Očekivalo se da će Lokomotiva bit poljuljana nakon pola tuceta golova koji su primili protiv gradskog rivala iz Maksimira, ali Lokomotiva je još jednom pokazala da se radi o karakternoj momčadi s kojom izvanredno kormilari Goran Tomić. Iako je Rijeka imala inicijativu do neke velike šanse nisu došli. Ekipa s Rujevice se uglavnom oslanjala na šuteve iz daljine koji nisu bili precizni i Krunoslav Hendija, koji je stao između vratnica nakon senzacionalnog transfera Grbića u Atletico, i nije imao nekog pretjeranog posla.

Na samom početku drugog poluvremena, točnije u 53. minuti Lokomotiva dolazi do vodstva nakon jedne kontre i sjajnog pogotka glavom Dine Halilovića koji je u 16. minuti zamijenio ozlijeđenog Điru.

Do kraja utakmice Rijeka je imala sjajnu šansu preko Yatekea, ali Hendija sjajno brani njegova dva udarca.

Za kraj moramo istaknuti da je zaista otužno igrati nogomet u uvjetima u kakvim se ovih dana igra. Na HNL_u tribine ni inače nisu pune, ali ovakvo nešto nikome ne služi na čast. Ako se može u noćne klubove, u kafiće, po novom i u kina, pa ako baš hoćete i u crkve, ne vidimo razloga zašto se ne bi moglo na tribine nogometnih stadiona, koji su, gle čuda, na otvorenom. No dobro, to je ipak tema možda za gospodina Capaka i Šukera jer zaista nema razloga da se na tribine ne pusti bar 1/3 kapaciteta stadiona.