NAJAVA SEZONE: NK Međimurje

Međimurski drugoligaš NK Međimurje u novu sezonu 2.HNL ulazi s novim trener na klupi, palicu preuzima Goran Vincetić, međimurski trener koji je do sada radio u NŠ Međimurje – Čakovec, NK Zagreb, NK Rijeka, NK Koper, NK Maksimir i NK Sava Strmec. Pored trenera kompletno je promijenjen stručni stožer u kojeg Vincetić ima puno povjerenja i najavljuje se pohod na Hrvatski Telekom Prvu Ligu.

Ostatak stručnog stožera čine prvi pomoćni trener Nikola Goričanec, drugi pomoćni Dario Toplek, glavni kondicijski trener je Dalibor Kišić a pomagat će mu mladi Karlo Jambor. Vratare će trenirati Dominik Picak dok će poslove ekonoma obavljati dvojac Željko Medved i Željko Makar. Od ostatka kadra fizioterapeut će biti Goran Mikolaj, dok su pored njega u klubu i dvije fizioterapeutkinje Mura Janušić i Mia Milak.

Igrački kadar je uvelike promijenjen i u klub je pristiglo čak 19 novih igrača.

DOŠLI:

Dominik Picak (Babelsberg), Jan Marcijuš (Varteks),Dorian Jakupak (Slaven Belupo), Niko Havelka (Slaven Belupo), Ivan Radošević (Lokomotiva), Stjepan Igrec (Dinamo Domašinec), Ivan Mamić (Slaven Belupo), Antanasković Stefan (HNK Rijeka), Ante Špoljarić (Hrvatski Dragovoljac), Ian Regvar (Urania), Franjo Ladić (Sloga), Patrik Mijić (Oriolik), Luka Petrinec (Varaždin), Marko Prenkpalaj (Maksimir), Marin Gulin (Krk), David Đurak (AIK), Luka Mohenski (Postojna), Domagoj Kralj (Maksimir) i Filip Tomašković (Polet MnM).


Očekujte lijepo i atraktivno Međimurje. Domaće utakmice će biti petkom u 20 sati pod reflektorima. Nadam se da ćemo što ranije početi igrati za gledatelje i vjerujem da će biti što više publike na našim utakmicama. Pozivam sve klubove nižeg ranga koji imaju treninge u tom terminu, da slože trening malo ranije jer bi nam bila velika čast da nas dođu pogledati, da se podružimo te da zajedno napravimo veliku feštu. Moramo svi zajedno pokazati da su Međimurci pošteni i radni ljudi koji na transparentan način mogu igrati Prvu HNL“, poručuje glavni strateg.

Prvi susret Međimurje čeka u petak kada na domaćem terenu dočekuju ambicioznu ekipu Rudeša. Iz kluba su također podigli i medijsku prisutnost na višu razinu te ponajviše zaslugama gospodina Nikole Lukmana pokrenuli emisiju “Črleno-Črni kut” koja je dostupna putem YouTubea.

Klub iz Čakovca sjajno surađuje sa Cronogometom i želimo im puno sreće i uspjeha u novoj sezoni.