NAJAVA SEZONE: NK Inter Zaprešić

Dva dana prije početka nove sezone Inter iz Zaprešića predstavio je svoju momčad. Očekivale su se velike promijene u klubu, ali da će iz kluba otići gotovo svi igrači, a da će doći čak 16 novih svima je bilo pomalo iznenađujuće, osobito jer se za stvaranje nove ekipe imalo samo dva tjedna. Osim novih igrača Inter će imati i novi, redizajnirani dres, koji ćemo moći vidjeti u petak kad u Zaprešiću gostuje Solin.

Čak 16 novih igrača redom su:

Ivan Križanović (vratar, došao iz HAŠK-a), Mateo Dunić (vezni, Krško), Matija Benčić (desni bek, Dinamo), Ivan Abramović (napadač, polušpica, Maksimir), Martin Šroler (vezni, Gorica), Silvio Goričan (krilo, Lokomotiva), Marko Vranjković (napadač, krilo, Lokomotiva), Mihael Zorica (stoper, Rudeš), Marko Uzelac (zadnji vezni, Rudeš), Luka Uzelac (desni bek, Rudeš), Filip Jovićević (desno krilo, Dinamo).

Osim novopridošlih tu su i juniori Rene Ljuboja (vezni), Ivan Grozdek (stoper, vezni), Luka Leon Kovač (stoper), Sven Adžaga (vezni) i Mark Karković (lijevi bek).

Ovo šaroliko društvo koje nije imalo puno vremena za uigravanje bit će vođena od strane Tomislava Ivkovića

– Povratak u prvu ligu nije imperativ, ali ako se ukaže prilika svakako ćemo je iskoristiti, naš glavni cilj je konsolidacija kluba – kazao je direktor Branko Laljak.

Imperativ je pak bio podmiriti obveze prema Tsonevu jer bez toga ne bi bilo deblokade i bilo bi upitno što će biti s klubom. Ovako su uspjeli skinuti blokadu i registrirati nove igrače, a tek ćemo vidjeti što društvo iz Zaprešića može ove sezone.