NAJAVA SEZONE: NK Hrvatski Dragovoljac

Prošlog ljeta nakon dolaska novog vodstva u klub, brzog slaganja momčadi bez pravih priprema, trebalo je stabilizirati klupsku situaciju. Ubrzo nakon promjena uslijedili su i dobri rezultati kada je momčad Dragovoljca upisala devet utakmica u nizu bez poraza, seriju koju je zaustavio tek BSK Bijelo Brdo, a zatim i zloglasni korona virus.

Uprava kluba na čelu s predsjednikom Marinkom Perićem nije spavala već je još intenzivnije prionula na rješavanje igračke križaljke.

Kostur momčadi je ostao isti. Vrlo pouzdani golman Šubarić, bočni Valentić i Rubić, Roy Keane Hrvatskog dragovoljca – Mate Crnčević, Pasariček, Ilić, Habibi, a Zougrana i Amoateng koji su bili na posudbi iz Rudeša, trajno su se nastanili u Sigetu.

Od prinova treba istaknuti iskusan stoperski par Dražana Glibu i Tonija Tipurića, izdanke mostarske škole nogometa, mladog Brauna iz Dinama i Ivančića iz Međimurja,Martineza Caliza Danovisa iz Kolumbije, Stjepanovića iz Dugog Sela, Horvata iz Maksimira, Razuma iz Vrapča,Oreča iz Lokomotive a priključeni su i momci domaće škole nogometa Perić i Pereža. Momčad iz Sigeta pregovara s još par kvalitetnih igrača kako bi ove godine mogla ostaviti dublji trag u natjecanju.

Prve utakmice će biti najteže jer zbog korona virusa i samoizolacije, trenažni proces je u malom kašnjenju, a već u petak u goste dolazi jaka Croatia iz Zmijavaca.

Također je prošle sezone dignut spomenik na NŠC Stjepan Spajić u čast legendarnom Stjepanom Spajiću i svim hrvatskim baniteljima.

Uprava kluba radi i na infrastrukturi, također se radi na dobivanju umjetne trave za pomoćni teren, radi se na projektu solarnih panela, a u planu je i rad na proširenju uvijek dobro posjećene glavne tribine.

Od nove drugoligaške sezone momčad Dragovoljca očekuje borbu za gornji dom ljestvice, a ekipa Cronogometa im želi sreću u ostvarenju tog cilja.