NAJAVA SEZONE: NK “BSK” Bijelo Brdo

Nova sezona 2.HNL je pred vratima a u nju još jednu godinu ulazi Nogomeztni Klub “BSK” Bijelo Brdo.

Momčad iz Bijelog Brda zadovoljna je odrađenim prijelaznim rokom i nadaju se da će isto pokazati i na terenu već u prvom nastupu protiv ekipe Dinamo 2 kada u četvrtak otvore novu natjecateljsku sezonu.

TRANSFERI:

Otišli: Marko Žuljević (Vihor Jelisavac)
      Andrej Kovačić (NK Belišće)
         Duje Batinić (NK Đakovo Croatia)

Došli: Matija Mišić (ŠKF Sered)
         Josip Čikvar (NK Međimurje)
         Bruno Župan (NK Đakovo Croatia)
        Ivan Lozić (FC Famalicao)
          Valentin Adrian Alvarez Cief (RNK Split)
          Dino Vuksan (NK Osijek)
         Filip Dizdar (NK Gospić)

Raspored ih nije mazio i u prva 4 kola čeka ih super teška serija protiv Dinama, Croatie, Hajduka i Sesveta. Glavne ambicije sastoje se u osiguravanju opstanka u drugoligaškom društvu i što je prije moguće izbjeći iscrpljujuću borbu za ostanak. BSK svoj optimizam ne temelji samo na novopridošlim pojačanjima već i na tome što je zadržana jezgra momčadi iz prošle sezone. Matija Mišić trebao bi biti najzvučnije pojačanje a i Josip Čikvar zasigurno će brzo biti važna karika njihove momčadi.

BSK tako posjeduje zaista impresivni spoj iskusnih i kvalitetnih igrača koji su igrali i u najvišem razredu poput Muženjaka,Dalića, Raguža, Dabre, Mišića, Aleksića, Gavrića, Popovića. Također i dokazanih drugoligaških vrijednosti kao što su Gvozdenović,Mitrović, Čikvar, Ilinčić, L. Mihaljević, Horvat i nekoliko jako zanimljivih i veoma perspektivnih mladih igrača.

Iz kluba kažu da je lako moguće da do kraja prijelaznog roka u svlačionicu pristigne još poneki igrač no tvrde da traže samo pojedince koji će biti pojačanja i donijeti kvalitetu više u njihov sastav.

S radom na osnaživanju momčadi, pokrenuli su i veliku rekonstrukciju stadiona i postavljanje novog travnjaka s umjetnom travom na glavnom igralištu, koji je donacija HNS-a. Natkrili su “male” tribine, tribinu za smještaj gostujućih navijača, postavili kvalitetnije sjedalice, video nadzor, reklamne panoe, novi semafor, rasvjetu, uredili VIP ložu i premjestili klupe za rezervne igrače na zapadnu stranu. Navedenim su radovima znatno podigli udobnost na stadionu i stvorili uvjete da stadion BSK-a bude jedan od najljepših malih stadiona u 2. HNL  i Republici Hrvatskoj.

Iza BSK-a je puno rada i kvalitetnih priprema, cilj je postati stabilan drugoligaš i uz kvalitetan stručni stožer i trenera te stabilnočću koji u klub unosi gospodin Jovo Vuković uvjereni su da mogu ići samo naprijed.

Ekipa Cronogometa im želi svu sreći i zahvaljuje na velikoj pomoći sportskom direktoru Denisu Krstanoviću koji je odradio fantastičan posao sa kadrom i to mora biti nagrađeno dobrim rezultatima.