Najava početka 2.HNL: PREDSTAVLJAMO NK SESVETE

Sesvete su u prošloj sezoni igrali prema mnogima možda i najljepši nogomet. U inače tvrdoj drugoj ligi, stvarno je bilo užitak doći na utakmice Sesveta, jer se igralo otvoreno, napadački, tražio se gol više. Gledajući momčad ove sezone, uz dopadljiv nogomet možemo od Sesvećana očekivati možda i nešto više, vjerojatno i borbu za sami vrh. U generalci protiv druge momčadi Dinama izgledali su odlično. Je li ovo sezona kada je predsjednik Karatović, sa Babićem na čelu momčadi odlučio napasti 1.HNL?

– Pokušavamo igrati lijep, dobar, dopadljiv nogomet. Da ciljamo baš na atraktivan nogomet tu bi vas lagao, više ciljamo na rezultat. A ove godine će još veći naglasak biti na tome, ostvarenju boljeg rezultata – rekao nam je trener Sesvećana Dino Babić.

Gledajući popis igrača pristiglih u Sesvete, na njemu se nalaze respektabilna imena, znači li to napad na prvu ligu…

– Ambicija za prvu ligu definitivno postoji, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, igrače koje smo htjeli dovesti, uspjeli smo dovesti, da li će to biti dovoljno za napad na prvu ligu, to će možda već pokazati i prvih šest, sedam kola. Na nama je svakako da napravimo nešto više i bolje od prošle sezone – rekoa nam za kraj trener Sesveta.

DOŠLI:

Ante Oreč (Lokomotiva), Adel Gafaiti (Tomislav Drnje), Petar Rubić (Dugopolje), Pero Džidić (Neretvanac), Tomislav Baltić (Cibalia), Ivan Crnov (Cibalia), Domagoj Muić (Rudeš), Filip Mihaljević (Međimurje), Matija Fintić (Dubrava), Josip Mijatović (Hajduk), Patrik Mijić (Dinamo), Mario Babić (Sambenedettese, Italija).

Dolasci u NK Sesvete

OTIŠLI:

Marko Mikulić, Ivan Mikulić, Mislav Komorski, Adrian Zenko, Filip Hlevnjak, Igor Karlo Majić, Mateo Lovrić, Luka Kožić, David Večerić, Boško Bošković, Marko Ravlija, Yoon Cheolyun, Matija Malekinušić, Mateo Topić

Sesvećane danas očekuje otvaranje druge HNL protiv druge momčadi Osijeka.