Miroljubivo i bez golova u Koprivnici

Derbi začelja nam je ponudio rastrganu i ne pretjerano zanimljivu utakmicu ekipa koje u dosadašnjem dijelu prvenstva ne znaju za pobjedu.

Prvo poluvrijeme je obilježila dominacija gostiju, ali i loša realizacija jer iz par dobrih prilika nisu uspjeli zatresti mrežu domaćina. Na samom isteku regularnog vremena jedina sporna situacija u prvome dijelu koja se riješila pregledom videosnimke i naknadno dosuđenom kaznenom udarcu za domaće nakon igranja rukom Pandže u vlastitom kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo, a tko drugi nego I.Krstanović, nepogrešivi izvođač kaznenih udaraca. Bolje rečeno do jučer nepogrešivi izvođač jer promašuje cijela vrata iz kaznenog udarca.

Drugo poluvrijeme, druga slika. Slaven se uozbiljio i preuzeo inicijativu te se igra uglavnom odvijala na gostujućoj polovici, ali ipak bez nekih ozbiljnijih prilika sve do samog isteka vremena kada nakon ubačaja s lijeve strane Etoundi ne pogađa u naletu glavom tj. bolje rečeno gostujući golman izvrsnom reakcijom spašava bod svoje momčadi.

Slavenu je ovo već treći remi u odigrana četiri kola dok je Šibeniku to prvi osvojeni bod, a po završetku susreta čula se i pjesma iz gostujuće svlačionice kojom je ekipa to proslavila.

SLAVEN BELUPO – ŠIBENIK 0:0 (0:0)