Mijo Caktaš novi je igrač Osijeka

FOTO: NK OSIJEK

Mijo Caktaš novi je igrač Osijeka. Ovaj 29-godišnji ofenzivac pridružio se momčadi Osijeka na pripremama u Poreču gdje je stavio potpis na ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine.

Caktaš je u karijeri igrao za Dugopolje, Hajduk, Rubin Kazan i Damac te u 300 seniorskih utakmica postigao 109 pogodaka i dodao 41 asistenciju. Prije nekoliko dana raskinuo je ugovor sa saudijskim Damacom, da bi danas postao nova Bjeličina uzdanica.

– Prvo ću se upoznati s novim suigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili suigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošloga ljeta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim momčadi. To je sada najvažnije. – rekao je Caktaš na predstavljanju za službene stranice kluba.

– Pojačavamo prije svega sami sebe, želimo biti bolji nego što smo bili do sada i sigurno je da će nam Mijo pomoći u tome. Naravno da od njega sada očekujem da se što prije adaptira na momčad koja će sa sigurno dobro prihvatiti. Želim mu prvenstveno puno zdravlja i puno golova u dresu Osijeka. I sama njegova pojava u svlačionici je svakako veliki impuls svim igračima. Donosi nam iskustvo, golove, asistencije, godine uspješnog igranja u HNL-u, neka nam samo pomogne u tim našim nastojanjima kada je riječ o ostvarenju klupskih ciljeva – zadovoljan je Bjelica s novim pojačanjem.