Marijan Čabraja novi je igrač Dinama

Marijan Čabraja vratio se u Dinamo iz Gorice gdje je postao ponajbolji obrambeni igrač HNL-a. Bivši junior plavih, u ponedjeljak je potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom. Čabraja je s Dinamom već ostvarivao sjajne uspjehe u Ligi prvaka mladih, kao i na Premier League International Cupu. Nakon dvije sezone provedene u Dinamu II, odlazi u Goricu gdje se u potpunosti afirmira i zaslužuje povratnički transfer u Dinamo.

“Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak kao i svi izazovi koji slijede. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio” – rekao je nakon potpisa Čabraja.

Gorica tako osim sjajnih rezultata radi i sjajan posao van terena. Još je jedan igrač Gorice na meti Dinama. Riječ je o Dariju Špikiću, a u narednim danim vidjet ćemo hoće li se Gorica i Dinamo dogovoriti oko još jednog povratka bivšeg Modrog u staro jato.