Luka Zebec zadovoljio struku i preselio iz Belišća u Osijek

FOTO: NK OSIJEK

Luka Zebec (21) potpisao je četverogodišnji ugovor sa Osijek. Nakon uspješno odrađenih priprema u Svetom Martinu na Muri zadovoljio je osječku struku, te preselio iz trećeligaša Belišća u Osijek. Luka igra na poziciji lijevog bočnog.

– Zasigurno najvažniji događaj u mojoj karijeri! Osjećam se kao prije 14 godina kada sam malo impresioniran sa svime došao na stadion, uvijek sa istom željom za novim dokazivanjem. Jako mi je drago što me  je momčad tako dobro prihvatila te zbog trenera Bjelica i njegova stožera koji su mi dali šansu. Vjerujem da sam je uspio za početak iskoristiti, a idemo sada korak po korak zajedno dalje. U Gradski vrt sam došao s devet godina, prvi trener bio mi je Zdenko Kurtović, igrao sam tada i špicu i stopera. Zahvalan sam svim dosadašnjim trenerima, imao sam možda malo teži put nego ostali, ali mi je drago da sam opet ovdje i čekam svoju priliku – rekao je Zebec nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba.

– Rupnik me je definitivno afirmirao i svakako zaslužuje veliku zahvalu kao i NK Belišće u kojem sam proveo jako lijepu sezonu. Odigrao sam gotovo sve utakmice, prije toga sam bio u Čepinu gdje sam i krenuo ozbiljnije u seniorski nogomet. Nisam baš bio ovako visok (190 cm), tek sa 17 godina sam izrastao 13 centimetara, a tada sam već igrao beka i dobio određene automatizme u toj ulozi, pa sam ostao uz aut-liniju – zahvalio je novi igrač Osijeka sada već svom bivšem treneru.