Lovre Kalinić i iduće sezone na vratima Hajduka

Hajduk je s Aston Villom dogovorio produljenje posudbe do kraja aktualne sezone. Završetak je to još jednog odličnog posla splitske uprave.

Kalinić se Hajduku priključio na početku drugog dijela prošle sezone, te je do kraja sezone kao kapetan u 22 utakmice predvodio Bijele. Sveukupno je do sada za prvu momčad odigrao 156 službenih utakmica. Lovre će imati kratak odmor od prošle sezone, tijekom ljeta bio je s reprezentacijom na Europskom prvenstvu, a već danas bi se trebao priključiti treninzima prve momčadi na Poljudu. 

Ponovit ću po tko zna koji put što Hajduk znači meni i mojoj obitelji, pogotovo što znači biti kapetan ovako velikog Kluba. Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva, planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari – kazao je Lovre nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba.