Lokomotiva protiv Gorice želi nova tri boda i povratak na vrh ljestvice

Prošla godina za Lokomomtivu nije bila onakva kakvu su željeli, borba do posljednjeg kola za ostanak u ligi i na kraju ipak ostanak u prvoj HNL nimalo nije zadovoljio čelne ljude kluba. No, ove godine druga priča, Lokomotivin nogomet je lepršav i učinkovit, a sad im goste dolazi Gorica koja ove sezone igra toplo-hladno, ali ni suparnici s kojima su igrali nisu bili nimalo lagani.

– Dočekujemo ozbiljnog protivnika. Gorica je dosadašnjim igrama u prvenstvu pokazala kako će nastaviti gdje su stali prošle sezone. Iako je u prošloj utakmici u mojoj ekipi došlo do velike potrošnje, momčad je i fizički i mentalno spremna za subotnju utakmicu – u najavi utakmice govori domaći trener Čabraja.

Trener domaće ekipe najavio je i neke promjene u momčadi.

– U sastavu će biti nekoliko promjena zbog akumuliranih žutih kartona i jedne lakše ozlijede, no sustav igre i kostur momčadi bi trebali biti nepromjenjeni.
Sve u svemu, ponavljam, pred nama je zahtjevna utakmica i dati ćemo sve od sebe kako bi bodovi ostali u Kranjčevićevoj – rekao je Čabraja.

Kolega mu iz Gorice naglasio je kako je trijumf protiv Slavena u posljednjem kolu dao krila njegovoj ekipi.

– Nakon pobjede je naravno uvijek bolje, no moram naglasiti da je kod nas atmosfera uvijek dobra i poticajna, ovaj tjedan je također bila takva. Normalno je da smo zadovoljni nakon pobjede, ali ostavili smo to iza nas i cijeli tjedan iskoristili na pripremu za Lokomotivu – rekao je trener Rendulić.

Svjestan je da njegovoj momčadi danas na Kranjčevićevoj neće biti nimalo lagano.

– Lokomotiva je dobra momčad, čvrsta, kompaktna, puna energije, tako da nas očekuje jako težak zadatak. Igrali smo s njima prijateljsku utakmicu za vrijeme priprema, međutim ta utakmica ništa ne znači jer smo i mi i oni dali minutažu igračima koji do tada nisu puno igrali. Sutra je novi izazov, pripremamo se kao i za svaku utakmicu, s jasnim ciljem – za kraj će Rendulić.

Lokomotiva – Gorica, 18:55, stadion Kranjčevićeva.