Livaja prije Tobola: Svi znamo kakvi su Hajdukovi navijači i sigurno će nam uz njih biti lakše

FOTO: HNK HAJDUK

Hajduk večeras u 21 sat kreće u europsku avanturu protiv Kazahstanskog Tobola. Hajduk bi kod kuće trebao opravdati ulogu favorita, ali ipak treba naglasiti da su Kazakhtanci u boljem natjecateljskom ritmu. Odigrali su već 19 prvenstvenih utakmica. Ostvarili su 12 pobjeda 6 remija i samo jedan poraz i trenutno drže vodeću poziciju u prvenstvu.

Hajduk je podsjetimo u prvom kolu domaćega prvenstva odigrao remi na gostovanju kod Lokomotive, ali uz dobru igru. Večerašnju utakmicu najavio je kapetan bijelih Marko Livaja.

Mislim da imamo kvalitetu, dosta je novih igrača. Imamo puno mjesta za napredak. Ovo je idealno vrijeme da se ekipa što prije uigra. Protiv Lokomotive je bilo stvari koje moramo popraviti, obrambeno u posljednje tri utakmice nismo na nivou, ali vjerujem da će biti bolje. Radujemo se povratku publike na stadion, svi znamo kakvi su Hajdukovi navijači i sigurno će nam uz njih biti lakše. Moramo biti koncentrirani. Ne smijemo gubiti glavu. Mislim da nam to ne bi trebao biti pritisak, već jak vjetar u leđa – dodao je Marko Livaja.