Lauritsen: Uvjeren sam da ćemo proći dalje

FOTO: Dinamo YouTube

Nakon prvog dvoboja Dinama i Legije sve je i dalje itekako otvoreno. Remi na Maksimiru na kraju je realan rezultat, a nakon sinoćnjeg dvoboja možemo reći da su ove dvije momčadi podjednake kvalitete i da će u Varšavi odlučivati nijanse.

– Znali smo da će biti teška utakmica, kvalitetna su ekipa, imali smo mi svoje šanse, oni svoje, a u uzvratu očekujemo sličnu utakmicu. U jednom trenutku kao da smo pali sa snagom, oni su imali posjed, ali bez šansi. Idemo se sad pripremiti, nemamo HNL za vikend, i vjerujemo da ćemo biti bolji i svježiji – rekao je Luka Ivanušec za Youtube kanal Dinama nakon dvoboja na Maksimiru.

Dinamo je primio pogodak, ali sada kad nema pravila gola u gostima to i nije toliko breme. Žalosti jedino što je Dinamo imao dobru šansu za 2:0, a već u sljedećem napadu je primio gol, a to je istaknuo i Danac u modrom dresu.

– Razočarani smo, imali smo 1:0, imali šansu za 2:0 i onda smo primili gol. Mislim da smo zaslužili više, ali Legija je dobra momčad. Bili smo podjednaki na terenu, ali moj dojam je da smo bolji od njih. Trebamo se odmoriti, i psihički i fizički, pogledati utakmicu, analizirati, vidjeti što je bilo dobro što ne. Trebamo popraviti neke stvari i ako budemo pravi uvjeren sam da ćemo proći dalje – rekao je Lauritsen.

Uzvrat je u utorak 10. kolovoza u 21 sat.