Kustošija na pogon Brodića došla do nove pobjede

Momčad Kustošije ugostila je Opatiju koja je došla u Zagreb po još jedan pozitivan rezultat. Naime, Opatijci su ove sezone pobijedili u tri zagrebačka kvarta: Sesvetama, Rudešu, Dubravi, dok su se neporaženi s bodom vratili iz Sigeta.

Od samog početka Kustošija je pokazala Opatijcima kako će danas morati prekinuti svoj pozitivan niz u Zagrebu. U 10. minuti Fran Brodić predivno zabija iz slobodnog udarca sa 18 metara. U 16. minuti već je 2:0 za Kustošiju, a strijelac nakon kornera je mladi Vukelić. Imala je priliku Kustošija već u prvom poluvremenu riješiti dvoboj, no u 33. minuti Brodić promašuje kazneni udarac.

U drugom dijelu dvojac Milanović – Zobić koji su danas mijenjali prvoga trenera Zorana Bogolina i njegova prvog pomoćnika Tomislava Čizmarevića (ostali u Opatiji radi pozitvnih nalaza na Covid) pokušavaju zamjenama podići ekipu i preokrenuti rezultat. Ulaskom Pejanovića i Glavaša gosti postaju opasniji, ali ostaju bez izrazitih prilika. Ipak, Opatija uspijeva smanjiti rezultat u sudačkoj nadoknadi pogotkom Pejanovića, no nešto više od toga Kustošija danas nije imala namjeru dati gostima iz Opatije.

NK KUSTOŠIJA – NK OPATIJA 2:1