Kustošija bolja u susjedskom derbiju

Pred oko stotinjak gledatelja na stadionu u Rudešu susjedski derbi u pripremama za novu sezonu odigrali su Rudeš i Kustošija.

S potpuno novim sastavom u kojem su od prošle sezone ostali samo Burić i Čabraja Rudeš je na trenutke pokazivao znakove dobre ideje i igre no dekoncentracija u obrani bila je stalno prisutna i nije se moglo protiv uigranijeg protivnika.

Nakon stanke zbog korone Kustošija još uvijek hvata pravi ritam i trener Landeka nije previše očekivao od ove utakmice ali definitivno može biti zadovoljan viđenim. Puno je pitanja i oko gostujućeg sastava koji je predstavio potpuno novi stoperski tandem koji iako je pokazao neke vrline još ima klasični problem neuigranosti. Tri su tjedna ostala do početka prvenstva i pred obje je ekipe još puno rada i uigravanja.

Što se tijeka utakmice tiče gosti su poveli rano već u 9.minuti preko Šlogara da bi u 21.minuti Burić poravnao na 1:1.

U završnici prvog poluvremena iz najstrože kazne Ljubojević je strijelac za 2:1 vodstvo gostiju a već na početku nastavka gosti su zabili i treći zgoditak preko Stjepanovića koji je ušao samo nekoliko minuta ranije, radi se o novom igraču u kadru pristiglom iz Dugog Sela a u ovih 45 minuta pokazao je dosta potencijala. Završnih 3:2 postavio je svojim drugim pogotkom Burić u 60.minuti iz drugog jedanaesterca na utakmici.

Valja napomenuti da se utakmica igrala po snažnoj kiši koja je u nastavku dosta ometala igrače kada su sastavi već bili dobrano izmiješani od strane obje klupe.