Krznar: Nikako ne možemo biti zadovoljni

Nakon poraza u Beču od Rapida, Dinamov trener Damir Krznar za Arenu Sport je izjavio:

– Prije svega čestitke Rapidu na zasluženoj pobjedi. Bili su agresivni, rastrčani, na svakoj lopti, željeli su pobjedu više od nas i došli s do nje. Ostaje žal što nismo uspjeli parirati, osim prvih 5 do 10 minuta. Nikako ne možemo biti zadovoljni, ključ su bile te druge lopte koje nismo osvajali i Rapid je iz tih drugih lopti stvarao svoje šanse. Neobjašnjiva nervoza od prve minute… U drugom poluvremenu nismo uspjeli doći do naše igre i toj žurbi prema naprijed nismo uspjeli stvoriti dovoljno prilika.

– Morali smo mijenjati na poluvremenu, ali bez obzira na formaciju nama vezni red nije bio pravi. Nismo uspjeli strpati Rapid u svoj blok i onda kroz kombinatoriku ih ugroziti – nastavio je trener Modrih.

Na pitanje o izmjeni Petkovića koji je vidno razočaran izašao iz igre:

– Petković nije mogao udarati loptu glavom, posljedica je ostala od onog udarca u glavu protiv Rijeke. Ako centarfor ne može igrati glavom, moraš ga promijeniti. Vjerovali smo da će to moći nadoknaditi i da će proći uz tablete, ali nakon dvije lopte koje je odigrao glavom, više se nije osjećao sposoban udarati glavom. Morali smo ga mijenjati jer više nije mogao funkcionirati na način na kakav je trebao.

Ipak nakon loše predstave, za kraj će:

– S dvije pobjede na domaćem terenu vraćamo se u igru, na drugo mjesto koje smo priželjkivali. Moramo puno, puno bolje od ovoga.