Kristijan Lovrić s Rogle: Još ne znam ostajem li u Gorici

U nedostatku nogometnih uzbuđenja posjetili smo Roglu kako bi uživo pogledali prošlogodišnje prvoligaško iznenađenje, momčad Goricu. Gorica je doživjela popriličan remont, na trenersku klupu stigao je Krunoslav Rendulić, stigli su Fran Brodić, Dominik Kotarski, Saša Marjanović i Toni Fruk. Tu je i povratnik iz Intera, Martin Šroler, dok se čekaju još neka inozemna imena. U svlačionici nema više Mudrinskog, Hamada, Cherif Ndiyae prodan je u turski Goztepe, dok se još uvijek ne zna gdje će završiti najbolji igrač Gorice, Kristijan Lovrić.

Baš smo Kristijana sreli na Rogli, pa nam je ukratko otkrio kako teku pripreme za novu sezone.

Teško se trenira, kao i svake pripreme. Imamo treninge dva puta dnevno ovdje u Sloveniji. Vidi se da smo malo umorni, da su nam noge malo teške u utakmici ali zadovoljan sam. Ići će to samo na bolje – govori nam Lovrić

U novu sezonu vodit će vas i novi trener, Krunoslav Rendulić.

Istina, jako kvalitetan kao trener i kao čovjek. Mislim da su svi u ekipi zadovoljni novim trenerom.

Ostaješ li u Gorici?

To još ne znamo, vidjet ćemo – sa smješkom na licu odgovorio je Lovrić i uputio se prema svlačionicama.

Inače utakmica s rumunjskim provligašem UTA Arad završila je bez pobjednika 1:1. Pogodak za Goricu postigao je Babec. Gorici je ovo bila treća pripremna utakmica. Na početku priprema svladali su igrače nogometnog sindikata HUNS rezultatom 4:1, da bi nakon toga u Brežicama bili bolji od slovenskog Celja sa 1:0. Iduću utakmicu Gorica će igrati 03. srpnja s Vojvodinom.