Karlovčani na sučev poguranac do pobjede protiv Gaja

Nedjeljno jutro iskoristili smo za odlazak u Mače na derbi 3.HNL Središte. Nažalost od nogometa nismo vidjeli puno ali zato smo vidjeli još jedno komesarsko suđenje u režiji suca Komesara.

Prvo dio završio je gotovo bez pravih prilika, možemo istaknuti tek udarac Sušilovića koje odlično brani domaći vratar Bobinec.

Igrala se 35. minuta kada je Sušilovićev udarac završio u bloku. Sudac Komesar vidio je da je lopta udarila u ruku nekog od braniča Gaja i dosudio prvi jedanaesterac za Karlovac. Siguran izvođač bio je Luka Čakarić.

Slab nogomet nije bio u planu ni u drugom dijelu utakmice, već se ponovno isticao sudac. Toliko neujednačeno suđenje dugo nismo vidjeli na nogometnim terenima, a u prilog tome govori gotovo trostruko veći broj prekršaja domaćih igrača. Ne vjerujemo da su dečki iz Mača toliko grubi.

Mače unatoč slabijoj terenskoj inicijativi dolaze do izjednačenja u 76.minuti kada na odbijanac dolazi Cvrtila i odlično iz poluvoleja pogađa za 1:1.

Ipak, sudac Komesar odlučio je da to nije kraj uzbuđenjima. Karlovac ima korner u 85.minuti, a nakon ubačaja iz kuta dosuđuje novi kazneni udarac za Karlovac na opće iznenađenje svih prisutnih na terenu i tribinama. Siguran izvođač kaznenog udarca ponovno je bio Luka Čakarić za pobjedu Karlovčana.

Istinu na volju, Karlovčani jesu bili nešto konkretniji, no ovakvo suđenje je zaista bilo neugodno za gledati.

GAJ MAČE – KARLOVAC 1:2 (Cvrtila / Čakarić (11m) 2x)