Juniori Hajduka nastavljaju svoj put u Ligi prvaka

FOTO: HNK HAJDUK

Juniori Hajduka danas igraju prvu utakmicu drugog kola Lige prvaka mladih protiv bjeloruskog F.C. Minska. U prvom kolu Bijeli su eliminirali Shkendiju iz Tetova, dok su Bjelorusi bili bolji od litavskog Daugavpilsa. Utakmica je na rasporedu s početkom u 16 sati na glavnom terenu stadiona Poljud.

Prijenos je ovoga puta osiguran i biti će na prvom programu Arene Sport. Za navijače koji žele uživo pratiti mlade snage Hajduka biti će otvorena tribina Istok (ulazi P, R i S). Cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna, a za djecu do 12 godina 10 kuna. Ulaz je moguć jedino uz predoćenje Covid potvrde.

– Možemo očekivati pravu utakmicu, to je Liga prvaka. Sigurno svatko tko je prošao nije loša momčad. Ono što smo gledali Minsk, prošli su superiorno prvo kolo, bili dobri, dobili šest razlike latvijskog prvaka. Ne znamo pravu kvalitetu Latvijaca, međutim Minsk se tu pokazao jako dobar protivnik. Znamo da imaju šest igrača koji igraju za prvu momčad, bit će prava utakmica – rekao je trener juniorske momčadi Marijan Budimir.

Uzvrat je na rasporedu 24. studenog u Minsku.