Junak s igračem manje do boda protiv Osijeka B

Još uvijek Junak čeka na svoju prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Ovog puta je protivnik bio Osijek B s kojim su remizirali 1-1, što im je treća uzastopna utakmica zaredom koja je završila s tim rezultatom.

Bolje je utakmicu otvorio Junak zaredao nekoliko prilika, ali mreža se prvi put zatresla na suprotnoj strani. Nakon slobodnog udarca u gužvi najbolje se našao Latković koji u 23. minuti dovodi goste u vodstvo. U posljednjim trenucima prvog poluvremena Jandrek postiže gol za izjednačenje, precizno je pogodio suprotnu stranu Kovačevićevih vrata. Prvo poluvrijeme je igra bila poprilično oštra, sudac je više puta morao odvajati igrače pa smo vidjeli čak sedam žutih kartona, od toga su četiri zaradili domaćini. Drugo poluvrijeme Sinjani igraju puno bolje, nižu prilike, ali onda greška Manenice u obrani rezultira drugim žutim kartonom i preostali dio susreta moraju odigrati s igračem manje. Iako je posljednjih dvadesetak minuta Junak igrao s igračem manje, to na terenu nismo mogli vidjeti jer su bili bolja momčad u tom razdoblju utakmice. Unatoč tome do promjene rezultata nije došlo.

Ovim remijem Junak se približio Interu koji se nalazi u sigurnoj zoni na dva boda, dok se Osijek i dalje nalazi zabetoniran na sredini tablice unatoč sedam utakmica zaredom bez pobjede.

Junak – Osijek B 1-1 (Latković 23′ 0-1, Jandrek 45’+1 1-1)

Junak: Runje, Vardić, Manenica, Botica, Markovina, Mihovilović (od 46′ Marunica), Jandrek (od 82′ Fuštin), Jenjić (od 85′ Nakić), Bašić-Šiško, Barač (od 46′ Maganić), Mastelić;

Osijek B: Bakula, Uwem (od 63′ Janušić), Kovačević, Karamatić, Latković (od 79′ Hanuljak), Cherif (od 79′ Pudić), Barišić, Babin (od 53′ Stranput), Benić, Kuprešak, Sekulić (od 63′ Beljo);