Josip Mišić: Imamo snagu da dokažemo da smo bolja momčad od Rapida

Dinamo danas igra susret četvrtog kola skupine H Europske lige protiv bečkog Rapida. Utakmica je na rasporedu od 21 sat. Dinamo je natjecanje otvorio lošom predstavom i porazom od West Hama (0:2), nakon toga pružili su sjajnu predstavu i iskupili se za poraz iz prvog kola ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka u Belgiji (3:0). Na gostovanju kod Rapida izgubili su 2:1, što dodatno daje imperativ za dobrim rezultatom na domaćem terenu. 

Ususret dvoboju press konferenciju odradili su trener Krznar i veznjak Modrih Josip Mišić.

– Pola puta u Europskoj ligi je iza nas, fokus je uvijek prva sljedeća utakmica. Vjerujem da ćemo biti bolji nego u prvoj utakmici u Beču, vjeru temeljim na energiji i radu momčadi, igrači su u dobrom raspoloženju. Iza nas su dvije pobjede, što nam je bitno, pa vjerujem da će sutrašnja utakmica to sve pokazati – započeo je Damir Krznar. 

– Mislim da kriza nije ništa ostavila na nas, poslije loših rezultat smo upisali dvije pobjede. Ponavljam, u dobrom raspoloženju smo, dobra je atmosfera, vjerujem da ćemo tako i nastaviti igrati kao u zadnje dvije utakmice. Znamo da smo u Beču podbacili, odigrali smo dosta loše, pa kod nas ima doza respekta, ali imamo snagu da dokažemo kako smo bolja momčad od Rapida. – rekao je Josip Mišić