Jerko Leko krenuo s pripremama Jaruna

Subotnje jutro Jerko Leko iskoristio je za okupljanje svoje momčadi za start priprema za proljetni dio sezone. Prije početka priprema krenula je rekonstrukcija momčadi, pa se očekuje kako će Leko u nastavku priprema pojačavati momčad.

Jarun su u zimskom prijelaznom roku napustili sedmorica igrača (Baraban, Špišić, Proleta, Večerić, Čeliković, Kćira, Radić). Osim navedenih igrača klupu Jaruna gdje je bio Lekin pomoćnik napustio je i Kristijan Polovanec koji se odlučio za samostalni angažman u Sesvetama. Polovaneca će kao Lekinog pomoćnika zamijeniti Tomislav Žitković.

Jarun se za proljetni dio sezone pojačao napadačem Mihovilom Geljićem iz Sesveta, Luka Dajčer je stigao na posudbu iz Lokomotive, Domagoj Marušić stiže na posudbu iz Zrinjskog iz Mostara, te Ivor Horvat koji je stigao iz Varaždina. Na okupljanju se pojavilo i najzvučnije dosadašnje pojačanje. Riječ je u Austrijancu Raulu Floruczu koji je stigao na posudbu iz Lokomotive.

Prva pripremna utakmica na rasporedu je 15. siječnja protiv Rudeša, zatim slijede pripremni dvoboji protiv juniora Lokomotive (18.siječnja), Intera iz Zaprešića (19.siječnja), Mladost Ždralova (22.siječnja) i Dugog Sela (26.siječnja) nakon čega momčad odlazi na pripreme u Medulin gdje bi trebali odigrati još tri utakmice.

Jarun je u svojoj debitantskoj polusezoni u 2.HNL, prvi dio sezone završio na odličnom šestom mjestu sa šest bodova za vodećim Orijentom. U prvom proljetnom kolu 12.veljače dočekuju Dugopolje.