Jaska uvjerljiva na početku priprema

Nakon gotovo 5 mjeseci bez prave utakmice nogometaši NK Jaske danas su na svom pomoćnom terenu ugostili NK Ilovac u prvom pripremnoj utakmici za novu sezonu.

Utakmica se igrala od 18:30 minuta po vrlo ugodnom, za igru savršenom vremenu, pored pomoćnog igrališta Jastrebova okupilo se 30ak znatiželjnika u želji da napokon u akciji vide svoje nogometaše. Utakmica je bila vrlo sadržajna s ipak dominantnom predstavom domaćina koji je u konačnici slavio s visokih 5:1.

Najraspoloženiji u domaćim redovima bio je Cuković koji je susret završio s čak 3 pogotka, on je i otvorio utakmicu svojim golom već u 7.minuti dvoboja. Strijelci su pored Cukovića za domaći sastav bili prekaljeni i iskusni Borković te Tandarić zgoditkom u 70.minuti. Gosti su do jedinog pogotka stigli s bijele točke u 53.minuti kada je precizan bio Mišić. Susret je vrlo dobro vodio sudac Jambrović.

Osim standardnih nositelja igre kod Jaske valja izdvojiti i dva mlada lava koji su se prikazali u sjajnom izdanju i pokazali da se na njih može računati tijekom sezone, to su čvrsti Kopić i brzanac Borovac. Domaći trenerski duo Bradvić i Šimanović sasvim sigurno je zadovoljan prezentacijom na otvaranju priprema, posebice kada se uzme u obzir izostanak i nekoliko važnih članova momčadi koji su danas izostajali.

JASKA – ILOVAC 5 : 1 STRIJELCI: 1:0 – Cuković (7), 2:0 – Borković (39), 2:1 – Mišić (53-11m), 3:1 – Tandarić (70), 4:1 – Cuković (78), 5:1 – Cuković (89).

Sljedeći prijateljski susret Jaske:

Ponedjeljak 10.08.2020. 19:30 NK Jaska – NK Rakov Potok