Jaska svladala i Rakov Potok

Nakon pobjede protiv Ilovca u prvom pripremnom susretu za novu sezonu nogometaši NK Jaske danas su na svom terenu savladali opasnu momčad NK Rakov Potok i pokazali dobru formu u ranoj fazi priprema.

Gosti su na dvoboj stigli kao favorit na papiru budući da se ipak radi o sastavu iz višeg ranga natjecanja a posebice je za domaće problematična bila činjenica da je iz susreta izostalo nekoliko važnih prvotimaca.

Konačni rezultat 2:0 na kraju i ne pokazuje pravi odraz snaga na terenu budući da je domaći sastav pored 2 postignuta pogotka imao još nekoliko izglednih prigoda no nije ovo bilo popodne Cukovića koji je zapucao većinu prigoda. Baš je Cuković postigao prvi pogodak na utakmici već u 13.minuti nakon prve prigode na susretu. Ostatak prvog dijela gledali smo rastrganu igru po vrlo vrućem i sparnom vremenu gdje obje momčadi nisu mogle pronaći pravi ritam.

Nastavak je nakon nekoliko izmjena prvenstveno kod gostiju donio dominaciju Jaske, jastrebovi su bili rastrčani i brzanac Cuković vrlo često je bježao iza leđa zadnje linije gostiju no vratar Jaklenec i nepreciznost popularnog Cukija bili su glavni razlog što se rezultat nije mijenjao. Tek u završnici smo vidjeli i drugi zgoditak kada je precizan bio Kurpes za konačnih 2:0.

Jaska je novom pobjedom pokazala da izgleda dobro i kada budu kompletni bit će izuzetno opasan protivnik za svakoga i definitivno u županijskim okvirima kandidat za najviše pozicije.

JASKA – RAKOV POTOK 2 : 0

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona Marijan Bradvić Mara.

Strijelci: 1:0 – Cuković, 2:0 – Kurpes