Jarun se zahvalio sedmorici, kreće slaganje momčadi za proljeće

Drugoligaš Jarun krenuo je sa slaganjem momčadi za proljetni dio sezone. Jarunčani su se odlučili napraviti mjesta za moguća pojačanja. Kako saznajemo odlučili su se zahvaliti čak osmorici igrača. Na listi su se našli: Baraban, Špišić, Proleta, Večerić, Čeliković, Kćira, Radić dok još nije siguran status Nikole Šiška. Osim nogometaša klupu Jaruna gdje je bio pomoćnik Jerka Leke napustio je i Kristijan Polovanec koji se odlučio za angažman u Sesvetama.

Od sedmorice gore navedenih nogometaša na odlasku najzvučnije ime svakako je Ivan Baraban. Baraban nije uspio pomoći ove polusezone momčadi Jaruna zbog ozljede koju je zaradio još krajem prošle sezone. Upisao je tek 24 minute protiv Varaždina u kojima je pokazao kako bi ga se ipak možda još trebalo malo pričekati.

Špišić i Proleta preselili su kod prošlogodišnjeg trenera Bezera u Vrapče. Špišić se također mučio sa ozljedom koju je zaradio u drugom kolu protiv Dubrave, dok Proleta nije ni dobio pravu priliku ispred Bošnjaka i Karamatića. Osim Prolete u obrambenom dijelu momčadi Jarun se zahvalio Radiću i Kćiri koji su došli iz Lučkog, odnosno Trnja na početku sezone.

Sa posudbe u svoje klubove se vraćaju David Večerić (Dinamo Zagreb) i Ivan Čeliković (Lokomotiva).

Nakon odlazaka vjerujemo kako će vrlo brzo trener Jerko Leko sa Upravom Jarun početi popunjavati roster za proljetni dio sezone.