J. Colarić: Pokušat ćemo nastaviti tamo gdje smo stali prošle sezone

Trećeligaš Vrbovec prošlog tjedna započeo je s pripremama za novu sezonu, a prozivku igrača izvršio je trener Dražen Biškup. U subotu je odigrana i prva pripremna utakmica sa Samoborom koju je Vrbovec uspješno odradio pobjedom 3:1 (Slišković, Krizmanić, Boroša). O samom tijeku priprema popričali smo sa starim sugovornikom i ponajboljim igračem Vrbovca, Josipom Colarićem. Josip je prošle sezone u 31 odigranoj utakmici postigao 15 pogodaka, čime je zavrijedio biti u izboru za najboljeg igrača prošlogodišnje sezone. Tko dijeli isto mišljenje sa nama, može Josipu svoj glas dati preko aplikacije HRnogomet.

Marljivo odrađujemo pripreme, teško je, ali to tako mora biti na početku priprema. Atmosfera u ekipi je odlična, imamo sedam pripremnih utakmica. Prvu provjeru smo imali u petak protiv Samobora, a slijede nam utakmice protiv Radnik Križevaca, Dubrave Tim Kabel, Jaruna, Kustošije, Mladost Ždralova, te 14.kolovoza generalka protiv Vrapča – opisao je početak priprema Colarić

Prošle sezone ste sjajnim proljetnim dijelom osigurali ostanak u 3.HNL Središte, ekipa je igrala odlično i potpuno zasluženo ostvarila ostanak. Ima li promjena u momčadi?

Većina igrača je ostala na okupu i to je ono što nas veseli. Nije bilo značajnijih odlazaka, pristupio nam je Krešimir Frigan iz Croatije Hrastje kao pojačanje.

Prošla sezona je bila teška, momčad je nekoliko puta završila u samoizolaciji, sada opet krećete sve ispočetka…

Očekujemo tešku sezonu jer je liga jaka i morat ćemo se jako namučit uzet bodove u svakoj utakmici. Od nas očekujem kontinuitet pozitivnih rezultata od kraja prošle sezone i naravno dobru igru. Dražen Biskup ostao je na klupi kao i pomoćnik Igor Ratkajec i to je ono što me dodatno veseli.

Iduće sezone igrat će se jedinstvena treća liga, Vrbovec kao grad ali sa svojom infrastrukturom zaslužuje biti dio takve lige.

Ambicije kluba su ulazak u jedinstvenu ligu međutim to će biti jako teško. Ja sam osobno protiv te lige i smatram da to nije dobro za klubove – rekao je za kraj razgovora Josip Colarić.