Izvrsnom igrom u drugom dijelu Sesvete upisale novu gostujuću pobjedu

Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici Dinamo 2 i Sesvete otvorili su 3.kolo Druge HNL. Utakmica u koju obje momčadi ulaze s po 3 boda nakon prva dva susreta i prilika da se pred pauzu pozitivnim rezultatom kupi mir za nastavak sezone.

Nije bilo previše iznenađenja u sastavima, sredinu Dinama držali su Julardžija i Janković dok je naprijed bio Karrica dok je kod Sesveta puno toga ovisilo o veznoj liniji i dvojcu Majić Vujanić.

Prvi dio susreta nije pružio visoku razinu igre, može se reći da su snage na terenu bile podjednake a prigoda gotovo da i nije bilo. Puno grešaka na sredini terena i s jedne i s druge strane te prisutne nervoze u situaciji kada se očekivao dobar zadnji pas.

Najbolju prigodu prvog dijela imao je domaći sastav kada je s ruba kaznenog prostora opalio Niko Janković a Dinamov vratar na posudbi u Sesvetama Faris Krkalić sjajnom paradom skrenuo loptu u korner.

Drugi dio nudi sasvim drugu priču i baš kao i protiv Kustošije u prvom kolu Sesvete su se razigrale nakon pauze. Već na poluvremenu mijenjao je gostujući trener Dino Babić, u svlačionici je ostao blijedi i nezainteresirani Raul Alexander Florucz a u igru ušao Mihovil Geljić.

Mrežu Dinama prvi je pogodio Filip Hlevnjak u 50.minuti u jednom fliperu u kaznenom prostoru Dinama gdje su gosti nekoliko puta prijetili a Dinamo tražio prekid akcije zbog ozlijede Svržnjaka, najspretniji je bio Hlevnjak i donio vodstvo gostima. Samo osam minuta kasnije i drugi pogodak kao definitivna potvrda pobjede Sesveta, ovog puta sve je sam napravio Bruno Sunagić, utrčao je vrlo lijepo s desnog krila i plasiranim udarcem pogodio u suprotni kut za 2:0.

Dinamo se nakon ova 2 rana pogotka nije oporavio do kraja susreta, probao je Sedloski probuditi momčad sa nekoliko izmjena no bliži su bili gosti još jednom zgoditku kada je Karlo Igor Majić pogodio vratnicu.