Ivan Bulat više nije sportski direktor HNK Šibenika

Ivan Bulat više nije sportski direktor HNK Šibenik. Funkciju prvog čovjeka struke obavljao je od ljeta 2017. godine do lipnja 2021. godine, a na službenim stranicama klub mu se zahvalio na svemu što je učinio za Šibenik i zaželio mu sreću u daljnjoj karijeri.

Ovim putem vas obavještavam da prestajem obnašati funkciju u članstvu nadzornog odbora te koordinatora za sportska pitanja, kao i funkciju sportskog direktora kluba. Bila mi je čast, privilegija i zadovoljstvo obnašati tu vrlo važnu funkciju u najdražem klubu. Nadam se da sam opravdao očekivanja te se
ovim putem zahvaljujem svima koji su bili uz mene u prethodne 4 godine, od kolega u upravi, svih trenera, igrača, trenera u omladinskoj školi i svih članova omladinske škole te ljudi koji su pomagali u radu kluba i na kraju svojoj obitelji koja mi je bila podrška cijelo ovo vrijeme.
Razlog tomu je što smo nakon, po meni pozitivnog ciklusa od 4 godine i puno lijepih rezultata, na kraju dobili novog vlasnika kluba. Ovim postupkom dajem vremena i prostora novim vlasnicima da formiraju nove ljude u nadzornom odboru i u upravi kluba kako bi klub što prije mogao funkcionirati na najbolji mogući način. Ovim putem također želim reći da ću svom klubu uvijek biti na raspolaganju te novim vlasnicima ostavljam otvoreno pitanje o mom daljnjem sudjelovanju u radu kluba. – ovim riječima se oprostio Ivan Bulat na odlasku iz svog matičnog kluba. – izjavio je Bulat za klupske stranice.