Ivan Božić prognozira utakmice 13.kola 3.HNL Središta

FOTO: AREZZO

Kada je Ivan Božić pristao na dolazak u Dugo Selo, vjerojatno nije očekivao kako će mu prvi angažman kao prvi trener neke ekipe biti ovako uspješan. Dugo Selo trenutno je drugoplasirana momčad 3.HNL Središte s istim brojem bodova kao i vodeći Zagorec. Pojačanja koja su stigla u ljetnom prijelaznom roku Božić je odlično posložio i sada na krilima pozitivne energije gleda u izazove koje ih očekuju.

– Prezadovoljan sam dosadašnjim djelom sezone, nisam ga mogao bolje poželjeti. Imati ovako karakterne momke u ekipi san je svakog trenera. Moj zadatak je da izvučem iz njih maksimum. Govore da naša ekipa nema kvalitetu već da smo u vrhu samo radi borbenosti. Slažem se da je borbenost bitna, ali smatram da su moji igrači vrlo kvalitetni jer inače ne bi ostvarili ovakve rezultate kao do sada. Do zimske stanke ostalo je još pet kola i učinit ćemo sve da budemo zimski prvaci 3.HNL Središta – rekao nam je Božić.

TRNJE – GAJ MAČE X

Očekujem jednu jako tvrdu i zahtjevnu utakmicu za obje ekipe, koja će na kraju završiti podjelom bodova.

HAŠK – BISTRA 2

Jako zanimljiva utakmica u kojoj ipak malu prednost dajem Bistri.

ZAGOREC – VRAPČE 1

Ako izuzmemo moju želju da trener Bezer sa momčadi Vrapča otkine bod favoritu na papiru, mislim da će ipak Zagorec na kvalitetu i iskustvo riješiti utakmicu u svoju korist.

LUKAVEC – RAVNICE 2

Prednost u ovoj utakmici dajem Ravnicama zbog niza pozitivnih rezultata u posljednjih nekoliko kola.

LUČKO – SEGESTA 1

Lučko uz nas ima ponajbolje rezultate u posljednjih 5 kola. Mislim da su favoriti u ovom dvoboju i da će pobijediti iako je ova liga već puno puta dokazala kako nema favorita.

MLADOST PETRINJA – KARLOVAC 1

Momčad Igora Pamića bi ovo trebala riješiti u svoju korist zbog velikih problema u koje je zapala momčad Mladosti.

MAKSIMIR – KURILOVEC 1

Zanimljiva utakmica gdje obje ekipe imaju kvalitetu za pobjedu. Ipak malu prednost dajem Maksimiru zbog umjetne trave i domaćinstva.

PONIKVE – VRBOVEC 2

Pobjeda Vrbovca u Gajnicama.

DUGO SELO – TREŠNJEVKA 1

Za nas jako bitna utakmica i bit će vrlo teško ako ne uđemo u nju 100%. Gosti su se digli u formi i u zadnjoj utakmici zabili čak 7 pogodaka što moramo respektirati! Ipak vjerujem i očekujem našu pobjedu.

Ivan Božić doslovno igra sa svojom momčadi