Inter ne posustaje, Dubravi nije pomogao ni navijač koji je uletio na teren

Očekivali smo zanimljiv dvoboj na terenu u Kustošiji gdje Dubrava igra svoje utakmice, ali na kraju je Inter suvereno došao do slavlja od 0:2. Iako su drugi zgoditak postigli tek u 93. minuti susreta dojam je da Dubrava ne bi zabila ni da se utakmica još igra.

Od prve minute momčad Tomice Ivkovića postavila se kao gazda na terenu koja zna po što je došla. Ne može se reći da Dubrava nije htjela, ali jednostavno nije išlo protiv, bar u ovom susretu, boljeg takmaca iz Zaprešića.

Unatoč dominaciji na terenu do vodstva su gosti stigli nakon autogola Marića. Nakon što je Mustapić zaustavio jedan udarac odbijanac se odbio od Marića i završio u mrežu. U tom trenutku igrala se 60. minuta susreta.

Poslije vodstva Intera domaći su bili malo aktivniji, ali nije to izgledalo dobro, a vjerojatno je svjestan toga i trener Sunara koji nije skrivao nezadovoljstvo igrom svoje ekipe.

Pred sam kraj utakmice, u 86. minuti došlo je do naguravanja između igrača obje ekipe, a vidjeli smo i jednog navijača koji je preskočio ogradu i htio se valjda obračunati s nekim, ali je na vrijeme spriječen i udaljen s terena.

Na kraju su dubravaši krenuli na sve ili ništa, a to su iskoristili Žuti i zabili za 2:0 nakon jedne kontre iz koje je Mustapića mirno matirao Mamut.

Dubrava – Inter 0:2 (Mamić AG 60′, Mamut 93′)