VIDEO: Inter lakoćom svladao Solin u utakmici koja će se pamtiti po olujnom nevremenu na poluvremenu

Čak sat i pol trajala je pauza na poluvremenu na utakmici Intera i Solina. Prvo poluvrijeme igralo se po sparnom vremenu kakvo ovih dana vlada u kopnenom dijelu Lijepe naše, a onda na poluvremenu – oluja. Sve to nekako je bacilo utakmicu u drugi plan, utakmicu u kojoj je Inter bio bolja ekipa i potpuno zasluženo svladao Solin.

Iako su domaćini potpuno promijenili momčad igrali su jako dobar nogomet i već u prvom poluvremenu su imali prednost od 2:0. Prvo je Mateo Tomić već u 3. minuti zatresao vlastitu mrežu i doveo Inter u vodstvo, a onda je i Silvio Goričan u 39. pogodio za 2:0.

Nakon toga je slijedila pauza od sat i pol vremena kad je uslijedio biblijski potop. Ohlađeni igrači ponovno su se morali zagrijati i vidjelo se da to nije bilo više to, možda je delegat ipak trebao potegnuti za nepopularnim riješenjem i otkazati utakmicu, ali što je tu je. Iako je Solin uspio smanjiti rezultat na 2:1 u 75. minuti preko Tine Šošića više od toga nisu mogli.

Krenuli su gosti na sve ili ništa, al na kraju im se to osvetilo pa su primili još dva pogotka. Prvi u 81. preko Ivana Abramovića, a onda i u 87. kad je mrežu zatresao Vranjković.