Igrač Gorice na posudbi u Orijentu

Gojko Gadže novi je igrač Orijenta, ofenzivni vezni prvoligaša Gorice dolazi u drugoligašku momčad na jednogodišnju posudbu i traži svoju priliku da redovnim nastupima izbori poziciju u svojoj matičnoj momčadi.

Ugovor s Goricom vrijedi mu do ljeta 2024. godine a za priliku u prvoligašu izborio se kroz probu tokom zimske stanke prošle sezone. Prošlu jeden odradio je u dresu trećeligaša Jaruna, a ranije je igrao i za Osijek, Inter, Split, Neretvu…

Gojko dolazi iz Čapljine, iz Hercegovine. Točnije, iz sela Prćavci. Prošao je dosta klubova na svom nogometnom putu, krenuo je iz Međugorja, pa s 12 godina otišao u Neretvu iz Metkovića. I od tada nastupa u Hrvatskoj. Sa 14 godina stiže u RNK Split i tamo provodi naredne 3 godine, sve do bankrota u klubu. Nakon toga je otišao u Inter iz Zaprešića, zadržao se godinu dana, otišao u Osijek i na kraju na pola sezone u Jarun pa ove zime Gorica nakon probe.

Gledali smo ga na utakmici županijskog kupa protiv Kurilovca gdje je zaista dominirao i vjerujemo da je pred njim velika budućnost a Orijent može biti sretan jer je dobio pojačanje za svoje redove.