Hrvatski dragovoljac iz izolacije u derbi protiv Bijelog Brda

Hrvatski Dragovoljac ulazi u ovaj susret kao vodeća momčad sa bodom više od Bijelog Brda iako su propustili zadnje dvije prvenstvene utakmice protiv Dinama II, te Opatije zbog izolacije momčadi. S druge strane domaćin je u solidnoj formi, pobjeda kod Cibalije 0:2 pa isti rezultat kod kuće protiv Dubrave te u posljednjem kolu remi bez golova kod Orijenta 1919 daje im za pravo nadati se novim bodovima.

Za Bijelo Brdo ovaj susret nema težinu kao za goste, oni nisu zatražili licencu za prvu ligu i trener ističe kako im je manje bitno hoće li ove sezone završiti prvi, drugi ili treći. U ovoj utakmici ponovo neće biti ozlijeđenog napadača Josipa Čikvara koji je zabio Dragovoljcu u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone, dok bi se nakon odrađenih kartona u momčad trebali vratiti Dalić i Dabro. S obzirom na probleme sa Covid-19 i podužu izolaciju većeg broja igrača Dragovoljca, u ovom susretu je najveći upitnik za njih tko će moći i koliko pružiti na terenu.

Prvi susret u Sigetu je završio bez pobjednika, gosti su vodili sa 0:1 (J.Čikvar) sve do 82. min kada je domaćin izjednačio iz penala (V. Majstorović) nakon dva isključenja gostiju (J. Čikvar, M. Mišić). U dosadašnjih pet međusobnih susreta gosti još ne znaju za slast pobjede, može li se to danas promijeniti, ostaje nam za vidjeti.

Utakmicu možete pratiti od 14:55 na HNTV-u.