Hajduk kao kod kuće na Drosini

Hajduk već tradicionalno dobro prolazi na gostovanju kod Istre. U posljednjih deset posjeta na Drosini upisali su tek jedan poraz, uz čak sedam pobjeda. Nakon kiksa kod kuće protiv Rijeke, tri boda su gotovo pa imperativ.

– Nakon razočaranja i poraza od Rijeke igrači su imali nekoliko slobodnih dana, a zatim smo radili naporno s onima koji su bili tu. Od jučer smo kompletni i gledamo prema utakmici s Istrom 1961. Imamo dobar osjećaj, atmosfera u momčadi je jako dobra. Imam zaista velik broj informacija o svakom protivniku. Istra će sigurno biti ofenzivnija nego što su to bile momčadi s kojima smo igrali u prethodna tri kola. Na domaćem su terenu svladali Osijek. Bit će i za nas težak protivnik, ali mi smo fokusirani isključivo na sebe – istaknuo je trener Gustafsson. 

Istra igra promjenjivo ove sezone, pobjede kod kuće Osijeka i to na uvjerljiv način, pa olako izgube na gostovanju kod Šibenika. Bez pravog izdanja, onoga kakvo je viđeno protiv Osijeka, danas teško mogu do bodova.

– Znamo da je Hajduk jaka ekipa i imaju puno igrača koji su u dobroj formi. Jedna su od najjačih ekipa u Hrvatskoj i sigurno su favorit za sutrašnju utakmicu, ali mi ćemo naravno dati sto posto sebe. Pokazali smo protiv Osijeka da možemo igrati i s najjačim ekipama. Očekujemo dobru utakmicu s naše strane i jednu lijepu večer s punim tribinama, kaže Dion Drena Beljo.