Hajduk B golom Krekovića do tri boda na Poljudu

U ne pretjerano sadržajnoj utakmici Hajduk B je na Poljudu svladao sinjski Junak s minimalnih 1-0. Hajduk je bio pojačan s nekoliko igrača iz prve momčadi (Teklić, Dolček i Kreković).

Jedini pogodak na susretu vidjeli smo u 10. minuti, napadač Hajduka Kreković je nakon dodavanja Filipovića matirao Runju sa 16 metara. Hajduk je bio bolji ostatak susreta. Imao je i nekoliko prilika, najveća je bila u 59. minuti kada se Kreković u izglednoj prilici na desetak metara zapetljao driblanjem pa od svega nije bilo ništa. Ružnu scenu smo vidjeli u 65. minuti kada je nakon duela igrač Hajduka Filipović ostao ležati na travi i morala je intervenirati hitna pomoć.

Hajduk će pokušati penjanje na tablici nastaviti sljedeći vikend protiv Rudeša u gostima. Sinjani se i dalje nalaze na predzadnjem mjestu, a priliku za osvajanje bodova će imati na gostovanju kod Orijenta.

HAJDUK B – JUNAK 1-0 (Kreković 10′)

HAJDUK B: Sentić, Škaričić (od 44′ Bekavac), Radić, Ševelj, Unušić, Grubišić, Filipović (od 65′ Lauš), Teklić (od 65′ Ćubelić), Dolček (od 90’+5 Brnić), Kreković, Tolaj;

JUNAK: Runje, Vuković, Barać (od 82′ Fuštin), Markovina, Marunica (od 82′ Woomin), Jenjić, Bilić (od 85′ Andrić), Botica (od 70′ Lovrić), Manenica, Bašić-Šiško, Maganić (od 46′ Jandrek);