Gorica dovela kapetana kadetske momčadi Hajduka

FOTO: HNK Gorica

Kako je objavio turopoljski prvoligaš, Luka Kapulica, hrvatski U-17 reprezentativac, kapetan kadetske momčadi splitskog Hajduka i jedan od najdarovitijih igrača svoje generacije u Hrvatskoj novi je igrač Gorice.

– Jako sam sretan i zadovoljan što je sve dogovoreno, što sam postao član HNK Gorice. Predsjednik je izrazio snažnu želju da dođem ovdje, svidio mi se projekt koji su mi ljudi iz Gorice predstavili i zapravo je odluka bila lagana – rekao je Kapulica, posljednjih šest godina jedan od najdarovitijih igrača u omladinskoj školi Hajduka.

– Nogomet sam počeo igrati kao šestogodišnjak u NK Pomaku, jednom kvartovskom klubu u Splitu, a s 11 godina otišao sam u Hajduk, iz kojega sam dolazim u Goricu. Prošao sam u posljednje vrijeme reprezentacije od U-15 do U-17, a ako bih se opisivao kao igrača, rekao bih da mi se sviđa Marcela Brozovića, pogotovo njegova količina trke, budući da i ja mogu puno trčati. Uz to, sviđa mi se i kako je Brozović opušten dok igra, tome i ja težim. Evo, sad sam i došao u njegov kraj, u Turopolje…

Za mlade hrvatske selekcije Luka je skupio 14 nastupa, a u Gorici će konkurirati i za juniorsku i za seniorsku momčad.

– Želja mi je samo što bolje se razvijati kao igrač, dokazivati se i davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici – zaključio je Kapulica.

Izvor: HNK Gorica