Efikasnom partijom Jarun do nove pobjede, ovog puta protiv Rudeša

Baš kao i prošloga tjedna protiv Kustošije ekipa Rudeša poražena je ovog puta na Jarunu protiv istoimenog domaćina rezultatom 3:2. Novi trener Dinko Jeličić ponovno nije s klupe vodio svoju momčad već je s tribine pratio događanja na terenu i sasvim sigurno uočio mnoštvo stvari na kojima njegova momčad mora raditi pred početak službenih natjecanja.

Jarun s druge strane igra jako dobro, vidjeli smo to i protiv Dragovoljca a ni Rudeš kao još jedan drugoligaš nije prošao ništa bolje. Valja napomenuti da se igralo po izuzetno vrućem i sparnom vremenu budući da je živa u termometru prelazila preko 30 stupnjeva.

Od prve minute bilo je vidljivo da se domaća momčad ne pribojava renomiranog protivnika i krenuli su domaći s nekoliko poluprigoda u prvih 20ak minuta. Pokušavalo se preko krila no lopta je teško dolazila do najboljeg napadača Prijića.

Najbolju prigodu u prvih pola sata propustio je Arijan Ačkar u 30.minuti kada se poskliznuo u dobroj situaciji pred vratima no samo 3 minute kasnije potpuno se iskupio kada je zabio na asistenciju Prijića za 1:0. Samo 5 minuta kasnije najbolja prigoda koju nogometna igra može pružiti za domaće, zbog prekršaja u kaznenom prostoru jedanaesterac za domaće kojeg u pogodak rutinski pretvara Prijić.

Već očekivano u nastavku oba trenera vuku nekoliko poteza i miješaju sastave a sa svježim snagama bolje se snalaze gosti koji s dva pogotka vraćaju stvari na početak. Ušlo se tako u posljednjih pola sata neriješenim rezultatom i činilo se da će tako ostati do samog kraja kada pobjedu Jarunu donosi Matej Čičković u 86.minuti nakon asistencije Ačkara i njegovog sjajnog primanja u udarca.

Pred Jarunom je sada vrlo bitna kup utakmica u nedjelju protiv Trnja koje je ojačano za novu sezonu Mandićem te ima strašan tercet u napadu u vidu Dragovića, Guje i Poldrugača. Gledali smo ih protiv Kustošije i jedno je sigurno, čeka nas prava poslastica u nedjelju na Jarunu.