Efikasan početak priprema i pobjeda za Trešnjevku

U prvoj od četiri dogovorene prijateljske utakmice uoči nove sezone 3.HNL Središte Trešnjevka je u uzbudljivoj i efikasnoj utakmici sa 4:3 savladala rivale iz Vrapča.

Iako je susret dogovoren na stadionu u Vrapču zbog obilne kiše koja je natopila Zagreb u protekla 24 sata dvoboj je premješten na umjetnu travu u Špansko, vremenske prigode bile su naklonjene takmacima budući da je kiša stala sat vremena prije početka i vremenski su uvjeti bili idealni.

Tomislav Lopac je novi trener Trešnjevke i mogao je biti zadovoljan prikazanim, nakon 12 dana treninga noge su još uvijek bile teške u prvom susretu no napadački segment igre je funkcionirao vrlo dobro. Bila je ovo prilika i da po prvi puta u novom zelenom dresu vidimo nova lica na Trešnjevci, Josipović, Kluk, Lončarić i Kotarski koji su pojačali momčad uoči sezone.

Vrapče i trener Radišić s druge strane krenuli su nešto ranije s pripremama i u ovoj su utakmici isprobali nekoliko novih lica, vidjela se neuigranost u obrani i loša reakcija kod prekida no još je sasvim dovoljno vremena da se sve mane isprave prije početka sezone.

Trešnjevka napunjena samopouzdanjem sada čeka kup susret u srijedu protiv Lučkog dok u subotu već igraju novu prijateljsku utakmicu protiv Španskog.