Dugopolje bolje od Orijenta u trileru s čak sedam golova

Sedam puta su se tresle mreže u dvoboju između Dugopolja i Orijenta na Stadionu Hrvatskih Vitezova, jedan više su postigli domaćini i uzeli sva tri boda.

Već na polovici prvog poluvremena Dugopoljci su imali dva gola prednosti, oba puta je strijelac bio Čerina (14. i 26. minuta). Brdar je u 32. minuti smanjio na 2-1, a da domaćini mogu mirno otići na poluvrijeme potrudio se Jukića koji je bio precizan s bijele točke za 3-1.

Na tri gola prednosti za vodstvo 4-1 Dugopolje odlazi u 68. minuti, precizan je bio Jukić. Kada se činilo da je sve gotovo i da domaćini samo trebaju mirno utakmicu privesti kraju na scenu stupa Gerc. Ušao je u 81. minuti i u preostalih desetak minuta postiže dva pogotka (85. i 90. minuta) za 4-3. Ispostavilo se da nije bilo snage za četvrti gol i unatoč tri postignuta gola Orijent se vraća doma bez bodova.

Ovo je Dugopolju druga pobjeda u tri kola, sljedeće kolo gostuju kod Hrvatskog dragovoljca. Orijent još uvijek čeka svoj prvi ovosezonski trobod, priliku imaju u zaostaloj utakmici protiv Junaka na svom terenu.

Dugopolje – Orijent 4-3 (Čerina 14′, 26′; Jukić 45’+1, 68′ / Brdar 32′, Gerc 85′, 90′)