Dragovoljac novom pobjedom pobjegao na pet bodova prednosti pred prvim pratiocima

U Sigetu smo gledali dobru utakmicu u kojoj je Dragovoljac sretno i spretno slavio protiv vrlo dobre Kustošije. Do vrlo vrijedne pobjede došli su autogolom stopera Kustošije, Pavkovića za bijeg na pet bodova pred prvim pratiocima. Debi na klupi Kustošije imao je Dinko Jeličić koji unatoč porazu može biti zadovoljan igrom svoje ekipe.

Prvu priliku na utakmici propušta Havojić na krasno dodavanje Brodića. Upravo je Brodić imao drugu priliku Kustošije, kada je sjajno pucao iz slobodnog udarca ali još bolje je reagirao golman Dragovoljca Šubarić. Unatoč terenskoj inicijativi gostiju do prednosti dolaze domaći. Nakon ubačaja Burića u 42. minuti susreta, u gužvi u petercu lopta pogađa nesretnog Pavkovića od kojeg se lopta odbija u mrežu Kustošije.

U drugom dijelu gledamo presliku prvog dijela. Kustošija kontrolira susret, ali bez izraženih prilika. Štoviše, najbolju šansu drugog dijela ima Dragovoljac preko Amoatenga, koji se ne snalazi najbolje u prilici jedan na jedan sa vratarom Šuškovićem i propušta riješiti susret. Kazna za takav promašaj nije stigla, te se Dragovoljac do kraja susreta i dugih 8 minuta sudačke nadoknade uspio obraniti od napada Kustošije za vrijednu pobjedu.

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK KUSTOŠIJA 1:0 (Pavković ag.)