Dragovoljac prve bodove traži protiv zahuktale Lokomotive

Lokomotiva je jako dobra ušla u novu sezonu remijem protiv Hajduka 2:2 i pobjedom kod Slaven B. 1:2 i ova utakmica danas bi im na papiru barem trebala biti najlakša od prve tri. S druge strane za Dragovoljac su se strahovi za novu sezonu obistinili. Dva poraza u kojima nisu pokazali apsolutno ništa od Dinama kod kuće 0:4 i na gostovanju kod Istre 3:1.

Moramo biti maksimalno ozbiljni i oprezni. Ovo su možda i najteže utakmice, mnogi očekuju da ćemo lako upisati tri boda, ali pred nama je iznimno težak okršaj. I trener nas svakodnevno upozorava na opasnosti koje nudi okršaj s Dragovoljcem i nadam se da neće biti opuštanja i kako će sva tri boda ipak ostati u našem dvorištu – najavio je susret Lokomotivin Branimir Cipetić.

Nekoliko je izostanaka u redovima Lokomotive za susret protiv Dragovoljca, zbog ozljede će izostati Tuci, Mersinaj, Đira, Goričan, Marku i Petrak, dok s druge strane trener Miroslav Kuljanac ne može računati jedino na Bushaja.

Lokomotivi pripada uloga papirnatog favorita, uostalom momčad koja uspije ostati neporažena protiv Hajduka i slaviti na gostovanju u Koprivnici zaslužuje maksimalni respekt. No mi nemamo izbora, nadam se da će se momčad osloboditi određene psihološke zategnutosti i pomalo i impresioniranosti koje u sebi nosi nastup u 1. HNL. Pokušat ćemo biti još bolji prema naprijed jer ako budemo samo razmišljali o obrani, tek onda nećemo imati nikakvih izgleda – izjavio je trener crnih Miroslav Kuljanac.