Dragovoljac ponovno bez pobjede, Rudeš stigao na samo dva boda

Novu pobjedu upisala je Cvitanovićeva momčad, ovog puta na gostovanju u Sigetu kod pretendenta za ulazak u 1.HNL. Ukupno 13 od mogućih 15 bodova osvojio je Cvitanović na klupi Modrih. Dragovoljac nastavlja sa nešto slabijim rezultatima što je Rudešane dovelo na samo dva boda zaostatka. U sljedećem kolu potrebna im je pobjeda za zaustavljanje negativnog niza. Protivnik je Solin, kome su potrebni bodovi za ostanak u ligi. Bit će zanimljivo.

Iznenadio je Cvitanović na početku susreta izostavljanjem prvotimaca poput Crnčevića, Karrice, Šaranića, Hrvoja pa i udarne igle Mijića. No, očito je da je strateg Modrih dobro upoznao svoju momčad jer je opet pogodio. Za ovaj susret imao je i pojačanje u vidu Burtona iz prve ekipe.

Nismo puno toga vidjeli u prvom dijelu, a najbolju šansu propustili su Modri u 36. minuti. Grešku domaće obrane nije iskoristio Vito Batistić, te je svojim traljavim udarcem upropastio veliku šansu.

Novu grešku momčadi Dragovoljca Modri su uspjeli iskoristiti u 72. minuti kad je Ivijan Svržnjak presjekao loptu u trenucima kad ju je branič nastojao vratiti svom vrataru i pogodio za 1:0. Drugi je pogodak djelo Daničić u drugoj minuti sučeve nadoknade. Iz slobodnog je udarca s dvadesetak metara s desne strane silovito i precizno ljevicom pogodio za pobjedu 2:0.

Novim porazom Dragovoljac ostaje na drugom mjestu tablice, dok BSK ostaje sam na čelu. Kako BSK nije zatražio licencu za 1.HNL, velika borba vodit će se između Dragovoljca i Rudeša, dok Opatija iz prikrajka s pet bodova zaostatka čeka na nove greške vodećih.

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – GNK DINAMO II 0:2 (Svržnjak, Daničić)