Dinamo rutinski do tri boda protiv Dragovoljca

Poraz u prvom kolu od Slaven Belupa na Maksimiru je mobilizirao Dinamo koji pravo na kiks u utakmici protiv Hrvatskog Dragovoljca nije imao. Iako su domaćini bili jako motivirani Dinamo se od prve minute postavio kao gazda na terenu te su cijelu utakmicu dominirali i na kraju potpuno zasluženo slavili 4:0 protiv Crnih ratnika.

Nije dugo trebalo da Dinamo dođe do prednosti. Igrala se 19. minuta dvoboja kad je Šutalo ubacio loptu koja je pronašla Majera koji zabija za 1:0. Zatim, 15 minuta nismo vidjeli ništa, a onda 0:2. Korner za Modre izveo je Majer, Šutalo je najviši u skoku i to je 0:2.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a nakon samo četiri minute u drugom dijelu već je 3:0. Debitant u dresu Dinama Marko Bulat prošao je po lijevoj strani, pronašao Gavranovića koji povećava prednost.

Konačnih 4:0 postavlja Majer u 53. minuti. Nakon tog pogotka Dinamo spušta nogu s papučice gasa. Iako su imali nekoliko prigoda, pogotovo ona Gavranovića i Ivanušeca, na kraju je, ponajviše zahvaljujući Šubariću ostalo 4:0.

– Dinamo je moćniji i spremniji od nas. Pokušali smo s niskim blokom, neko vrijeme smo se i držali, ali sve je to premalo i na kraju zaslužena pobjeda Dinama – rekao je trener Dragovoljca Kuljanac nakon utakmice.

Njegov kolega na drugoj strani Damir Krznar zadovoljan je igrom svoje momčadi.

– Konačno jedna mirna utakmica za nas. Dozirali smo koliko smo trebali te odmorili neke igrače, a uz to smo ili efikasni i moramo biti zadovoljni s tri boda – rekao je Krznar.