Dinamo potpisao Denija Jurića

Dinamo je doveo novog napadača. Nakon Duje Čopa koji se vratio iz Belgije, novi igrač Dinama od danas je i napadač Šibenika Deni Jurić. Ipak Jurić će iduću sezonu provesti na posudbi u Šibeniku. Jurić je bio jedan od najboljih igrača Šibenika prošle sezone zabivši 11 pogodaka.

Nogometno je odrastao u mlađim uzrastima Sesveta, potom nastupao za Hajduk II s kratkom epizodom u Solinu, da bi 2018. osvanuo u dresu Triglava iz Kranja u prvoj slovenskoj ligi. Nakon povratka iz Slovenije ponovno je obukao dres Solina da bi se nakon toga preselio u Rudeš u kojem je u 17 utakmica postigao 10 pogodaka. Sjajan učinak nije promakao klubu sa Šubićevca koji ga angažirao prošle sezone i pogodio.

Iznimno sam sretan i zadovoljan potpisom za Dinamo. Ovo je velik dan u mojoj karijeri jer se radi o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Čast mi je biti danas ovdje i potpisati za prvaka. Svojom igrom i nastupima pokazat ću zahvalnost i opravdati povjerenje koje sam dobio. Ponosan sam jer je to velika stepenica u mojoj karijeri i veselim se svemu što je ispred mene. Istina, ostajem još neko vrijeme u Šibeniku i taj period sigurno ću davati sve od sebe u dresu kluba u kojem sam zahvaljujući svojoj igri, radu i trudu dobio mogućnost da dođe do ovog velikog dana za mene – rekao je Jurić nakon potpisa ugovora za službene stranice kluba.