Dinamo na teškom ispitu u Belgiji

Dinamo očekuje teško gostovanje u Belgiji kod Genka koji ove sezone izgleda jako dobro. U prvom kolu je Dinamo poražen kod kuće od favorita skupine West Hama, dok je Genk u posljednjim trenutcima susreta uzeo sva tri boda iz Beča.

Plavi su se napunili za ovaj susret samopouzdanjem visokom pobjedom u Koprivnici 4:1, baš kao i Genk koji je kod kuće dobio Seraing 3:0. Trostruki strijelac u tom susretu je bio njihov definitivno najbolji igrač Onuachu, a uz tri gola je promašio i penal. Baš je taj igrač donio sva tri boda i u Beču protiv Rapida, tako da će on predstavljati najveću opasnost po gol Livakovića.

“Ispred nas je izuzetna utakmica. Oni su u prvoj utakmici na gostovanju dobili što su tražili, puni plijen. Naše je ponoviti isto na našem prvom gostovanju. Imamo dosta znanja i moći i nadam se da ćemo trkački biti raspoloženi i borbeni i da se možemo nadati dobrom rezultat”, rekao je Krznar.

“Veseli nas forma napadačkog dijela tima, idemo puni vjere da ćemo nastaviti taj niz što se pogodaka tiče”, dodao je, izražavajući žaljenje što će utakmicu u Belgiji propustiti Deni Jurić.