Dinamo II pobjedom otvorio 15.kolo 2.HNL

Dinamo II i Kustošija otvorili su danas 15.kolo 2.HNL u Sigetu. Pobijedila je druga momčad Dinama, a jedini pogodak na utakmici zabio je Bartol Barišić iz kaznenog udarca u 87.minuti utakmice.

U utakmici gdje su se čak tri puta tresli okviri gola presudio je jedanaesterac. Prvo je Pavković nakon ubačaja Zorice pogodio prečku nakon čega se lopta odbila na crtu Dinamova gola. Je li prošla crtu ili ne, ne možemo sa sigurnošću reći. Bunili su se gosti, no sudac Majstrović procijenio je kako lopta nije prešla crtu.

Vratnicu za Kustošiju pogodio je i Šaronja, dok je za Dinamo isto učinio Laća na isteku prvog dijela udarcem sa ruba šesnaesterca.

Trenutak odluke dogodio se u 87.minuti. Gyamfi je nakon kontakta sa braničem Kustošije ipak malo prelako pao, a sudac Majstrović je sa dosta odmaka i na sugestiju prvog pomoćnog Stolnika ipak dosudio kazneni udarac. Siguran izvođač prizmenim udarcem bio je Barišić za četvrtu pobjedu druge momčadi Dinama ove sezone.

Zanimljivo utakmicu je sa tribina stadiona u Sigetu pratio i Damir Krznar. Pred Dinamom je odrada odgođenog kola 12.prosinca na Krimeji protiv Orijenta, dok je za Kustošiju jesenski dio sezone gotov.

Dinamo II – Kustošija 1:0 (Barišić)