Dinamo dočekuje Hajduk u derbiju kakav ne pamtimo

Istočna tribina Maksimira će večeras bit prazna. Južna tribina Maksimira također će bit prazna iako će gostujućih navijača biti na stadionu, ali bit će smješteni na zapadnoj tribini. Čemu sve ovo? Potres koji je zatresao Zagreb 22. ožujka ove godine oštetio je istočnu tribinu i od tada na njoj nema gledatelja. Južna tribina bila je otvorena, ali su onda iz Dinama iz nekog razloga odlučili zatvorit i tu tribinu. Zašto? Navodno je i ona oštećena. Ali, nije bila. Sad ipak je.

Također, novi/stari trener Dinama je Zoran Mamić koji je do jučer bio sportski direktor kluba. Nakon što je smijenjen najuspješniji trener Dinama Nenad Bjelica na klupu je postavljen Igor Jovičević koji je očito bio nedorasao poslu trenera prve ekipe Dinama pa je i on smijenjen pa će se na kraju naslovom okititi Zoran Mamić koji će ekipu voditi čak tri utakmice.

U Splitu je situacija još luđa, momčad Igora Tudora igra očajno, ali umjesto da se Tudor zabavi uigravanjem ekipe on se svađa s novinarima koji kritiziraju igru Hajduka. Pa spominje Solin i trenera golmana pa priča o ljubavi prema Hajduku, a sve to vrijeme momčad izgleda kao raštimani orkestar, navijači nisu zadovoljni, a Mario Stanić žali što ga Tudor nije trenirao dok je bio nogometaš.

Poštovani, dobrodošli na derbi Dinamo – Hajduk. Ako uspijete ući jer ulaznica u slobodnoj prodaji nema. Hvala i gospodinu Capaku.