Derbi Kurilovca i Vrbovca pripao gostima

Derbi u Kurilovcu završio je visokom pobjedom gostiju. U tvrdoj i borbenoj utakmici prvi dio završen je bez pogodaka, ali i bez pravih prilika tek uz nešto izraženiju domaću inicijativu dok su gosti svoje prilike čekali iz kontranapada.

Ipak drugi dio otvoren je pogotkom gostiju. Taktika gostujućeg trenera Dražena Biškupa urodila je plodom pa je tako sveprisutni Alen Bubnjar nakon jednog kontranapada doveo svoju momčad u prednost. Igrala se 52.minuta kada je prizemnim udarcem Bubnjar svladao domaće vratara Lalića. Samo deset minuta kasnije gosti podebljavaju svoje vodstvo. Prekrasnu akciju odigrali su Slišković i Martinović, duplim pasom izigrali cijelu obranu domaćih, pa je Slišković iz popravnog udarca, prvi mu je obranio vratar Lalić, zakucao loptu u mrežu za 2:0 Vrbovca.

Kurilovec je zatim pritisnuo, trener Harambašić izmjenama je pokušao doći do pozitivnog rezultata, ali danas domaćini nisu bili na svojoj razini. Domagoj Colarić u 79. minuti okrunio je odličnu predstavu Vrbovčana u drugom dijelu za konačnih 3:0 gostiju. Colarić je još jednom pokazao o kakvom se napadaču radi kada je prekrasnim volejom pogodio rašlje Lalića za veliko slavlje glasnih navijača gostiju na tribinama.

Kurilovec – Vrbovec 0:3 (Bubnjar (52), Slišković (63), Colarić (79))