Debi Hajdukovih juniora u Ligi prvaka

FOTO: HNK HAJDUK

Hajdukovi juniori danas od 14 sati u Skopju igraju prvi susret 1. kola UEFA Lige prvaka mladih, a suparnik Shkendija iz Tetova, juniorski prvak Sjeverne Makedonije. Susret će se igrati na igralištu trening centra Petar Miloševski u Skopju, na kojem su igrali Hajduk i Renova u rujnu 2020.

Trener Hajduka Marijan Budimir na put je poveo dva vratara i 18 igrača, a među njima nisu Stipe Biuk i Marin Ljubičić iako su prijavljeni za Ligu prvaka, ali procijenjeno je kako su trenutno potrebniji prvoj momčadi Hajduka.

– Drago nam je da smo upravo mi ti koji ćemo prvi put predstavljati Hajduka u ovom natjecanju te smo iznimno ponosni i sretni zbog toga. Imamo sve informacije o suparniku, dobili smo i nekakav video te smo spremni za utakmicu. U svakoj utakmici mi želimo ići na pobjedu, nikoga nećemo podcijeniti, ali nećemo nikoga ni precijeniti. Pokušat ćemo pobijediti u prvoj utakmici, ako ne, imamo popravni u Splitu – rekao je trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir uoči utakmice.

Livestream utakmice omogućio je Hajdukov suparnik Shkendija, a možete ga pronaći – OVDJE . 

Popis igrača koji susret sa Shkendijom: Toni Silić, Luigi Mišević, Luka Škaričić, Luka Posinković, Šimun Hrgović, Ivan Dominić, Stipe Vladušić, Luka Bradarić, Dominik Prpić, Niko Đolonga, Franjo Lazar, Rokas Pukstas, Marko Brkljača, Marko Capan, Marko Domančić, Mate Antunović, Jere Vrcić, Filip Čuić, Elvis Letaj i Antonio Jakir